E-learning på nytt sätt

E-learning på nytt sätt

ja eller är det nytt? Igen ser jag en lista där mobilanvändningen ökar på datorns bekostnad. Ja, att uppkopplingen från mobilen går om uppkopplingen från dator mot internet. Det är spännande att fundera på vad detta får för konsekvenser för utbildningen på nätet. Det är en rejäl pedagogisk utmaning att anpassa för små skärmar och en rejäl ekonomisk utmaning att jobba med flera varianter, ja att det ska funka på på PC; Mac, Iphone, Android, Windowsmobile, IPad etc etc.

Som vanligt vet vi inte hur det ser ut i framtiden, men visst är det spännande!

Listan från Gartner finns här: www.forbes.com/sites/ericsavitz/2012/10/23/gartner-top-10-strategic-technology-trends-for-2013/

Tags: 

Nyhetsarkiv

2013 (6)
2012 (16)
2011 (11)

Om Marie

Marie har arbetat med utbildningsutveckling både för webben och i rummet under många år. Hon tog fram de första webbutbildningarna åt Scouterna 2006. Hon är också en van utbildare för styrelser och föredragshållare i olika sammanhang.

Som certifierad projektledare är hon van att driva större och mindre projekt. Marie drivs av att göra skillnad och att med en lärande utvärdering kunna ge ledningen verktyg till förändring är en glädje.