"Trygga Möten - överallt" är lanserad

"Trygga Möten - överallt" är lanserad

Det här arbetet känns värdefullt! Vi är så glada att vi fått uppdraget att producera webbutbildningen Trygga Möten - överallt.  Tack också till SGV recordning i Västerås för speakerinspelningen.

Nu delar Scouterna med sig av arbetet kring trygghet och övergrepp till resten av föreningslivet. Vid ett seminarium i Riksdagshuset om övergrepp mot barn och unga samlades representanter från så väl organisationer som riksdagen för att diskutera övergrepp mot barn och unga i föreningslivet och hur politiker och föreningar kan ta ansvar och utveckla strategier för att motverka övergrepp.

Scouterna lanserade även webbkursen ”Trygga Möten – överallt”. Webbkursen riktar sig till alla som jobbar med barn och unga i alla typer av organisationer och föreningar. Kursen handlar om att skapa en trygg och säker verksamhet fri från övergrepp och den får användas helt gratis.

Webbkursen ”Trygga Möten – överallt” hittar ni på www.tryggamoten.se

Pressmeddelande_Modiga ledare motverkar övergrepp.pdf

Tags: 

Nyhetsarkiv

2013 (6)
2012 (16)
2011 (11)

Om Marie

Marie har arbetat med utbildningsutveckling både för webben och i rummet under många år. Hon tog fram de första webbutbildningarna åt Scouterna 2006. Hon är också en van utbildare för styrelser och föredragshållare i olika sammanhang.

Som certifierad projektledare är hon van att driva större och mindre projekt. Marie drivs av att göra skillnad och att med en lärande utvärdering kunna ge ledningen verktyg till förändring är en glädje.