Vem är experten?

Vem är experten?

Det är fascinerande tycker jag, att se den yngre generationens hantering och resonerande om teknik. Jo, 18-åringen tänker och resonerar "Jag kanske ska köpa en surfplatta istället för en telefon och dator. Då kan jag göra det jag behöver. Ringa? - ja Skype!" Annars är det väl mer att göra och testa för de yngre. Barnbarnet ringer upp morfar på lördagmorgonen på Ipaden och säger "Hej vad gör du? Har du sett vilket fint halsband vi fick i skolan i går. Från vårt fadderbarn."

Folkbildingsrådet kallade i Juniorexperten till sitt utvecklingsprojekt. Du som har intresse av flexibelt lärande hittar en hel del gobitar på re:flex - en nättidning för folkbildningens flexibla lärande.

Tags: 

Nyhetsarkiv

2013 (6)
2012 (16)
2011 (11)

Om Marie

Marie har arbetat med utbildningsutveckling både för webben och i rummet under många år. Hon tog fram de första webbutbildningarna åt Scouterna 2006. Hon är också en van utbildare för styrelser och föredragshållare i olika sammanhang.

Som certifierad projektledare är hon van att driva större och mindre projekt. Marie drivs av att göra skillnad och att med en lärande utvärdering kunna ge ledningen verktyg till förändring är en glädje.