Svenska Scoutrådet

Svenska Scoutrådet

Trygga Möten och Introduktionsutbildning

Trygga Möten - överallt
Vi är så glada att vi fått uppdraget att producera webbkursen Trygga Möten - överallt. Scouterna delar med sig av arbetet kring trygghet och övergrepp till resten av föreningslivet. Den riktar sig till alla som jobbar med barn och unga i alla typer av organisationer och föreningar. Kursen handlar om att skapa en trygg och säker verksamhet fri från övergrepp och den får användas helt gratis. ”Trygga Möten – överallt” hittar ni på www.tryggamoten.se

Sommaren 2011 arrangerade Sverige "World Scout Jamboree"  Inför lägret skapade vi en utbildning för alla funktionärer och de som förbereder lägret som handlade om att motverka övergrepp "Safe from Harm". Den finns på 5 språk och drygt 12 000 personer genomförde utbildningen på webben innan lägret startade. Längre ner finns en demo av kursen.

Jag var projekt- och produktionsledare för att ta fram de två första webbkurserna för Scouterna. Vi var för övrigt i final i E-learning award 2007 med båda kurserna :).
Numera ingår Trygga Möten som en integrerad del av utbildningen för ledare inom Scouterna. Den utbildningen har uppdaterats, senast under 2010.

Uppdragstyp: 

  • Projektledning
  • Utbildning

Fler uppdrag

Prenumerera via rss

Subscribe to Dela ut nyhetsflöde