Utbildning

Utbildning

Utbildning

E-learning med fokus på pedagogik och interaktivt lärande.

Vi ger organisationer och företag möjligheten att utveckla sitt kunnande, både genom traditionell utbildning, men framför allt genom webbaserade utbildningar. Vi skriver manus, skapar innehåll och producerar utbildningen.

Det är viktigt för oss att utbildningarna är pedagogiskt upplagda och anpassade just för webben eftersom dessa, till skillnad från läroböcker, måste vara interaktiva för att vara intressanta. Utbildningarna ska vara logiskt uppbyggda och skapa ett intresse och en vilja att gå vidare till nästa steg, och det är just det vi strävar efter när vi arbetar.

Här finns också en kort demo av vissa utbildningar.

Exempel på tidigare uppdrag: 

Fler uppdrag

Om oss

Marie har arbetat med utbildningsutveckling både för webben och i rummet under många år. Hon tog fram de första webbutbildningarna åt Scouterna 2006. Hon är också en van utbildare för styrelser och föredragshållare i olika sammanhang.

Som certifierad projektledare är hon van att driva större och mindre projekt. Marie drivs av att göra skillnad och att med en lärande utvärdering kunna ge ledningen verktyg till förändring är en glädje.

Prenumerera via RSS

Subscribe to Dela ut nyhetsflöde